Vanity fair oscar party 2011


Du behöver:
✔ Foundation
✔ Concealer
✔ Rouge
✔ Ögonskugga: Guldig (skimrig)
✔ Ögonskugga: Choklad brun (skimrig)
✔ Eyeliner: Svart
✔ Lösögonfransar
✔ Mascara: Svart
✔ Läppstift: Rött
✔ läppenna: Rött
✔ Läppglans
1. Börja med ett rent ansikte fritt från produkter.
2. Applicera en foudation i din hudton med en borste för ett naturligt resultat. Concealer är bara nödvändigt om du har mörka ringar under ögonen och/eller om du har röda märken i ansiktet.
3. Välj ett rouge som är rosa-rött men ta väldigt väldigt lite på kindbenen. Selenas rouge är inte så starkt.
4. Använd en ögonprimer på ögonlocket. Applicera en guldig skugga på hela ögonlocket. Fokusera på inre ögonvrån. Ta nu en lite mörkare, choklad brun skugga. Applicera den i yttre ögonvrån för att få lite djup. Sudda ut det lite så att den i nte är jätte pigmenterad. Ta den guldiga skuggan i gen och applicera den under den undre fransraden.
5. Använd en svart eyeliner och gör en lagom tjock linje på övre fransraden. Applicera med en eyliner penna i undre vatten linjen.
6. Nu till lösögonfransarna. Limma ögonfrans lim på lösögonfransarna. Vänta i 30 sekunder sedan placerar du dem så nära fransraden som möjligt. Låt det torka i några sekunder. Böj fransarna och applicera mascara på övre fransraden så att dina naturliga fransar smälter in med lösögonfransarna. Applicera också mascara på undre fransraden. Ta nu din eyeliner och gå över din linje du skapade innan för att dölja limmet.
7. Använd en läppenna i samma färg som ditt läppstift. Fyll i läppens konturer med läppennan och sedan fyller du i hela läppen. Ta ditt röda läppstift och applicera på läpparna. Ta din concealer och applicera den runt läpparna. Sudda ut concealern. Detta får läpparna att "poppa" ut lite och det får bort läppstift som kommit utanför. Applicera genomskinligt läppglans i mitten av läpparna och pressa ihop överläppen och underläppen. Sedan är du klar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0